недеља, 9. јул 2017.

ZASTO JE MMA ODLICAN SPORT ZA NAS?

Yooooo Dark Diary is here!
Nije me bilo dosta dugo, ali evo, vratila sam se....pocecu cesce da pisem jer je raspust i imam razne ideje kako da unapredim svoj blog. Dakle, mislim da sam i ranije pricala, ja sam trenirala karate *borbe* i MMA. Morala sam da prestanem sa treninzima zbog nekih zdravstvenih problema i sad je konacno sve u redu i mogu da nastavim od septembra sa jednim sportom, pa sam odlucila da to bude MMA. Reci cu vam 5 razloga zbog kojih je odlicno trenirati ovaj sport:

1. Gradi vase samopouzdanje
Kada znate neke osnove ovog sporta verovatno cete se osecati mnogo slobodnije i opustenije. Ukoliko naidjete na problem, odnosno ako vas neko napadne, sigurno je da znate da se odbranite, ili ako je pretnja u blizini, mozete sigurni polako da se odmaknete od nje.

2. Cini vas zivot zdravim
Ako se bavite ovim sportom, on bukvalno izvodi vas zivot na zdrav put. Hranicete se zdravo, moracete da idete ranije u krevet jer vam je posle napornog treninga potrebno mnogo sati sna, a posle svakog treninga bicete izmoreni, ali imacete osecaj neke srece u sebi.
3. Ne razvijate se samo fizicki, nego i psihicki
Bez obzira na to sto se fizicki odlicno razvijate tokom treniranja ovog sporta, morate da imate i jaku psihu. Ovaj sport zahteva mnoogooo koncentracije i jedan momenat u kom ste psihicki odsutni ili vas nesto ometa, moze da dovede do ozbiljnog preokreta trenutne situacije.
4. Naucice vas samoodbrani
Gde god da idete i da se nalazite, ne treba vam nikakva ekipica da vas brani. Sami ste dovoljno sposobni da uradite bilo sta i nema mesta strahu.
5. MMA je ubica stresa
Ukoliko vas muci stres i osecate se lose, samo jedan trening bi vam mogao pomoci. Tu mozete da udarate, da razmisljate samo o jacini udarca i ni o cemu drugom, sto smanjuje vas stres i usmerava vas na samo jednu stvar. Ovo je odlican nacin da se resite takvih problema.




Nadam se da vam se svideeooo poooost, i nadam se da vam je drago sto sam se vratila, jer meni jeste, i nadam se da me podrzavate u tome sto se vracam treninzima.
Ljubim vas puuunoooo <3


-Dark Diary




  

10 коментара:

  1. Super post! Jako zanimljiva tema !
    Imaš moj follow,nadam se da uzvraćaš!
    Novi post je na blogu: https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  2. Vrlo jedinstvena i zanimljiva tema, hvala ti sto si ovo podelila sa nama! :)

    Uclanila sam se na tvoj blog, nadam se da uzvracas! :)

    https://blogvivalavida3.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Super post. Pratim te, volela bih da mi uzvratis jer sam nova.<3
    https://jelenaaak.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  4. Odličan i veoma zanimljiv post! :)
    Zapratila sam te, ako možeš da uzvratiš!

    www.minnieart.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Post je odlican,slazem se sa svime sto si rekla u potpunosti!Zapratila sam te na blogu pa ukoliko zelis da pogledas moj:

    ♥ MOJ BLOG! - Your Own Blog ♥ ( https://own-bloger.blogspot.com/ )

    ОдговориИзбриши
  6. Trebate li hitan kredit?

    Ja sam pojedinac financijskih stručnjaka koji vam mogu odobriti kredit u rasponu od 5.000 do 2.000.000 € po stopi od 2% godišnje za svaku osobu koja je može vratiti i uz uvjete koji će vam olakšati život. Ovo su područja u kojima vam mogu pomoći:

    * Osobni kredit
    * Hipotekarni kredit
    * Ulaganje
    * Automobilski kredit

    Vaša banka odbija dati kredit ili ne možete posuditi zajam privatnom zajmodavcu jer nemate fiksni posao ili imate projekt, a potrebno vam je financiranje, loš kredit ili trebate novac za plaćanje računa, ili vam je potrebna sredstva za ulaganje u vaše poslovanje? Ja sam rješenje vaših problema i uvjeti su mi povoljni. Osoba koja nije ozbiljna mora se suzdržati!

    Kontaktirajte me samo putem e-maila: mariadiosperez@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  7. Im still learning from you, but Im making my way to the top as well. I definitely love reading everything that is posted on your site.Keep the posts coming. I liked it!
    RCG Online Store

    ОдговориИзбриши
  8. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши