субота, 25. март 2017.

Creepypasta #1

Hello guys, Dark Diary is here!!!
Pocinjemo novi serijal, koji ce se zvati CREEPY PASTA...
Sastojace se od 10 delova, sooo lets begin...
Ovo je collab sa Boomys Place, tako da posetite njen blog da vidite post:
 http://boomysplace.blogspot.rs/
1. Slender Man

Pre no što su se na tržištu pojavile mnoge igre bazirane na liku ove blede utvare bez lica, priče o njemu kružile su forumima. Priča o sablasti s neprirodno dugačkim udovima u ispeglanom odelu je zapravo pregled pojavljivanja ovog čudovišta.

Tipično, Slender Man proganja decu i one koji postanu opsednuti njegovim postojanjem, iako niko ne zna što se događa s telima žrtava jer nitko mu nitko dosad nije uspio pobeći.

2. Lutka Robert

Na žalost onih plašljivih, lutka Robert zaista postoji. Mitovi o njoj variraju, pogotovo otkad su postali tako popularni na internetu. Lutku je umjetniku Robertu Eugeneu Ottu poklonio njegov sluga krajem 1800-tih ili početkom 1900-tih godina. Lutka, koju je nazvao po sebi, ubrzo je oživjela i počela terorizirati čitavu obitelj.

Otto je navodno lutku zadržao do svoje starosti, a ona je njegovu pokojnu ženu dovela do ludila. Lutka Robert trenutno se nalazi u muzeju Fort East Martello na Floridi. Posjetitelji muzeja moraju pristojno zamoliti lutku za dopuštenje da ga fotkaju, a ako to ne učine Robert će na njih baciti urok.

Nadam se da vam se svideo post. Pisite mi u komentarima da li zelite da nastavim ovo *-*
Ljubim vas punoooo.

~Dark Diary

3 коментара: